Λίστα προϊόντων ανά μάρκα Santo Volcano Spa

Η επιστήμη σας προσφέρει πλέον το πρoνόμιο να αξιοποιήσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του ηφαιστειακού νερού, όσο μακριά κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας τη νέα σειρά καλλυντικών μας,Santo Volcano Spa.

Το ηφαιστειακό νερό δημιουργείται από το νερό της βροχής το οποίο ακολουθεί μια διαδρομή μέσα από τις ζώνες ηφαιστειακών πετρωμάτων, πάχους πάνω από 100 μέτρα, που ενεργούν ως φυσικό φίλτρο προσδίδοντας στο νερό τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και τη μεταλλική του σύνθεση. 

Το θερμικό νερό είναι γνωστό για τις μαλακές, καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητές του, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα. Η σύνθεση των ορυκτών και των ιχνοστοιχείων θα καθορίσει τις ιδιότητες του θερμικού νερού.

Δεδομένου του ποικίλου συνδυασμού μεταλλικών στοιχείων, το μεταλλικό νερό βοηθά στην αποκατάσταση του ρΗ του δέρματος, τονώνει την ανοσολογική του λειτουργία και ενισχύει το φυσικό του φράγμα. Το δέρμα είναι στη συνέχεια καλύτερα εξοπλισμένο για να απομακρύνει τους πολλούς περιβαλλοντικούς επιθετικούς του, όπως η ρύπανση και οι ακτίνες UV.

Less
Προβολή 1-20 of 20 προϊόν(τα)
Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα