• -30%
Fresh Line ΩΚΕΑΝΙΔΑ Ενυδατικός Ορός 30ml

Fresh Line ΩΚΕΑΝΙΔΑ Ενυδατικός Ορός 30ml

NC-1579
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
21,70 € 31,00 € -30%
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks

με δραστικό σύμπλεγμα μικροφυκών & μήλου, κοράλι και θαλασσινό νερό 

ενυδάτωση και προστασία

για όλους τους τύπους δέρματος

 
  • Αναζωογονητικό σέρουμ πολλαπλής προστασίας με δροσερή υφή για εντατική ενυδάτωση, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Γλιστράει απαλά πάνω στο δέρμα απελευθερώνοντας πλούσια σε θρεπτικά συστατικά συνεχή ενυδάτωση για πιο λείο, σφριγηλό, νεανικό δέρμα.
  • Εμπλουτισμένο με υψηλής απόδοσης σύμπλεγμα από φύκια, αναζωογονητικό θαλάσσιο νερό & πολυσακχαρίτες που ενισχύουν το μικροβίωμα του δέρματος, αποκαθιστούν το pH βελτιώνοντας την υγεία και την ομορφιά του.
  • Καινοτόμο δραστικό από 3 είδη ρυζιού και βιολογικό έλαιο σόγιας προσφέρει προστασία από το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες, τη ρύπανση σε συνδυασμό με αντιοξειωτική δράση.
  • Το σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου προσδίδει ενυδάτωση που διαρκεί και αυξάνει την περιεκτικότητα νερού στο δέρμα. Το δέρμα είναι πιο λείο, σφριγηλό και καλά ενυδατωμένο.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με ενυδατική για εντατική ενυδάτωση. Ιδανικό και σαν βάση για μακιγιάζ. 

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό μέχρι να απορροφηθεί. Χρήση εξωτερική. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Δε χρησιμοποιούμε: Σιλικόνη, Parabens, SLS / SLES, Προπυλενογλυκόλη, Βουτυλενογλυκόλη, Πετροχημικά, Φθαλικά, PEG, Συστατικά Δοκιμασμένα σε Ζώα, Κολλαγόνο, Τριεθανολαμίνη, GMO’s, Carbomer

SKIN TYPE
Όλους τους τύπους
INGREDIENCE
θαλασσινό νερό, κοράλι, δραστικό σύμπλεγμα μικροφυκών, Λούπινο, Ηλίανθος, Φύκια, Μήλο, Αμύγδαλο, Σόγια
FACE
Σέρουμ
1 Αντικείμενο
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

15 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα