BLUE SCENTS Rasberry & Vanilla...

BLUE SCENTS Rasberry & Vanilla Christmas Gift Set

NC-2631
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
19,90 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks

Σετ περιποίησης σώματος Rasberry & Vanilla από την Blue Scents σε υπέροχη χριστουγεννιάτικη συσκευασία που περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο σώματος 300ml και μια ενυδατική λοσιόν 300ml

 

H νέα σειρά Blue Scents με εκχυλίσματα βοτάνων της ελληνικής φύσης και ελαιόλαδο οργανικής προέλευσης, συνδυάζει ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά με βότανα γνωστά για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους, ενώ διακρίνεται για τα ιδιαίτερα και μοναδικά αρώματά της!

Σετ περιποίησης σώματος Rasberry & Vanilla από την Blue Scents σε υπέροχη χριστουγεννιάτικη συσκευασία που περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο σώματος 300ml και μια ενυδατική λοσιόν 300ml

Rasberry & Vanilla Lotion 300ml

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Rasberry & Vanilla 300ml με εκχυλίσματα βοτάνων της ελληνικής φύσης. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο οργανικής προέλευσης, συνδυάζει ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά όπως πανθενόλη, βούτυρο καριτέ και βότανα γνωστά για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους. Με αρωματικές νότες βατόμουρου, κερασιού και βανίλιας χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Δερματολογικά ελεγμένο.

Rasberry & Vanilla Shower Gel 300ml

Αφρόλουτρο σώματος Rasberry & Vanilla 300ml με εκχύλισμα βοτάνων της ελληνικής φύσης. Ο πλούσιος και μεταξένιος αφρός του, σε συνδυασμό με ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά όπως πανθενόλη και οργανικό εκχύλισμα ελιάς, αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση καθαριότητας, απαλότητας και φρεσκάδας. Με αρωματικές νότες βατόμουρου, κερασιού και βανίλιας χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Δερματολογικά ελεγμένο.

BODY CATEGORIES
Κρέμες Σώματος, Αφρόλουτρα
2 αντικείμενα
No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα